Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Rugaciunea misionarei Amy Carmichael
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Devotionale biografice  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de loredanam in 27/06/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

In copilarie, conform marturiei misionarei insasi, Amy Carmichael s-a rugat cam asa: , , Doamne, fa-mi si mie ochii albastri ca ai mamei! Tu, Doamne Isuse, ai toata puterea in cer si pe pamant!" Si multe zile la rand se scula de dimineata si se privea in oglinda, plina de speranta, asteptand minunea. Nu avea mai mult de sase ani pe atunci.

Dar ochii i- au ramas caprui, ca ai tatalui ei, asa cum hotarase Parintele Ceresc. Mai tarziu, cand a ajuns misionara in India, in statul Tamil Nadu, a putut sa aprecieze binecuvantarea unor ochi ca ai bastinasilor... Caci pe o fata bronzata si fardata cu maro, (ca sa fie ca tenul indian), avand si parul negru corespunzator, ce ciudati si exotici pentru Donhavur (regiunea unde lucra) ar fi fost ochii albastri, europeni! Caci aborigenii din India primeau Cuvantul doar de la propovaduitori ca ei, preferand sa moara de sete, decat, , sa bea ceai dintr-o ceasca straina". Si, astfel, a fost binecuvantata in misiunea ei, prin neascultarea rugaciunii copilaresti.

Mai tarziu, in India, a intrebat pe un argintar, care topea aurul, despre cum isi dadea seama cand metalul pretios era pur? Iar bijutierul i-a raspuns: , , Atunci cand pot sa-mi oglindesc fata in el, stiu ca aurul meu este pur".

Sa meditam impreuna cu Amy Carmichael la acest raspuns din partea Mantuitorului nostru. Doar cand vom ajunge sa oglindim fata Domnului Isus Cristos, doar atunci vom fi aur pur al credintei.

Rugaciunea noastra sa fie: , , Tata, nu iti cerem  operatii estetice divine, nu schimbarea fetelor sau a conditiilor noastre de viata exterioare, ci Te imploram sa ne transformi launtric, dupa chipul Fiului Tau!"

Ce copila dragalasa acea Amy! Auzi, sa-i schimbe Domnul culoarea ochilor!
Adăugat în 09/07/2018 de adelinaferaru
Statistici
  • Vizualizări: 315
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni