„Am încercat să-mi otrăvesc tatăl"
Autor: Clint Hollingsworth  |  Album: Devoțional și Cugetare  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de IonPuiu in 31/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

  Treceam cu maşina pe lângă un şir de apartamente de-a lungul plajei şi am simţit îndemnul să vin să le vizitez înainte să se încheie săptămâna. Aceasta a trecut şi foarte curând s-a făcut vineri după-amiază. Aproape că uitasem, aşa că am condus repede într-acolo.

  După ce am parcat, m-am îndreptat spre intrarea principală şi acolo am întâlnit o doamnă de vârstă mijlocie, care se chinuia ducând mai multe plase de cumpărături. Era epuizată, aşa că m-am oferit să îi uşurez povara, lucru pe care l-a acceptat cu bucurie, deoarece trebuia să urce câteva etaje. A fost ocazia în care am intrat cel mai uşor în casa unui om! După ce am lăsat plasele jos, am început direct prezentarea, iar ea mi-a povestit experienţa ei de viaţă. Fusese crescută de un tată abuziv, despre care spunea că era rudă cu Adolf Hitler, dar în ochii ei era mai rău decât Hitler.

  Apoi a spus că îmi va destăinui un lucru pe care nu l-a mai spus nimănui, niciodată. M-am simţit privilegiat, dar totuşi inconfortabil să îi ascult secretul. Mi-a spus că ea şi sora ei încercaseră să îşi otrăvească tatăl. Totuşi nu le-a reuşit planul şi, urmărindu-l şi aşteptând, s-au simţit tot mai furioase pentru că el nu murea.

  I-am povestit şi eu cum am simţit îndemnul de a vizita acele apartamente şi că sincronizarea a fost perfectă să ne întâlnim chiar la scări. Ea a primit cu bucurie cartea Today, Tomorrow and You şi Calea către Hristos, din care i-am citit câteva pasaje încurajatoare înainte de a ne ruga.

  Ce făcusem eu pentru ea părea atât de nesemnificativ, în comparaţie cu suferinţa pe care o îndurase ea, dar a fost încurajată şi mulţumită. Pe când mă pregăteam să plec, ea s-a uitat la ecusonul meu şi m-a întrebat dacă sunt rudă cu familia Hollingsworth din Rocky-Gully. I-am răspuns afirmativ şi i-am spus numele părinţilor mei. Apoi mi-a spus că fiul ei, care încerca să se elibereze de dependenţa de droguri, a primit o ofertă de muncă din partea tatălui meu. Cât de mică este lumea!

  Ne-am despărţit cu laude în inimile noastre, mulţumindu-l Domnului pentru întâlnirea providenţială.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 835
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni