Esti puternic numai atunci cand esti slab
Autor: Francois Fenelon  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 16/05/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

ESTI PUTERNIC NUMAI ATUNCI CAND ESTI SLAB...

,,Intoarce-ti spatele tie insuti. Singura ta datorie este sa iti porti slabiciunile trupului si ale mintii. Puterea este facuta desavarsita in slabiciune. 
Esti puternic in Dumnezeu numai atunci cand esti slab in tine insuti. Daca o accepti cu o inima umila, slabiciunea ta va fi puterea ta. Vei fi tentat sa crezi ca slabiciunea si umilinta nu fac parte din increderea in Dumnezeu. Se crede, in mod obisnuit ca a te increde in Dumnezeu inseamna sa ii dai lui Dumnezeu cu generozitate totul, pentru ca il iubesti foarte mult. Sacrificiile eroice sut aratate ca exemple autentice de incredere in Dumnezeu. A te increde cu adevarat in Dumnezeu nu este insa atat de fascinant. 
Increderea in Dumnezeu este o odihna simpla in dragostea Lui, la fel ca un bebelus care sta in bratele mamei sale. lncrederea perfecta inseamna sa intorci spatele la tine insuti fara macar sa fii constient ca ti-ai intors spatele. Suna imposibil nu-i asa? Dar iti spun ca nu exista o predare mai profunda decat atunci cand stii ca te increzi in Dumnezeu intru totul. 
Esenta increderii in Dumnezeu nu este sa faci lucruri mari care iti plac ci sa te increzi in El dintr-o pozitie de adanca slabiciune. “ 
 Francois Fenelon

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1180
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni