Cât ești Tu, Doamne de bun !
Autor: Dorina Madaras  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de Dorina1980 in 25/02/2017
    12345678910 0/10 X

Cine poate şti cât eşti Tu, Doamne, de bun, cât eşti de frumos şi cât eşti Tu de milos?! Să Te privesc nu mă satur, să Te ştiu şi să Te cunosc nu se poate preţui cât e de valoros. Să am pe Dumnezeu este TOTUL pentru sufletul meu! Să-L am pe El e TOTUL! Iubirea Lui îmi oferă confortul vieţii liniștite, dragostea Lui îmi arată cât de preţuită sunt. 

Am căutat în disperare, în lumea aceasta, o dragoste mai mare şi mai mare, dar ca dragostea lui Dumnezeu nu există, dragul meu. De aceea, de sunt clipe, zile, ani în care tu, omule, vei căuta dragostea, îţi vorbeşte Duhul Sfânt: "Nimeni ca Dumnezeu nu te iubeşte pe pământ, e iubirea ce te împlineşte în orice clipă, Iubirea lui Dumnezeu te atrage înspre El şi te împresoară mereu."

În universul acesta mare când te uiţi în jur şi vezi că pe nimeni nu-I doare că păcatul e în floare şi nici nu îi pasă, atunci o lacrimă pe faţă ţi se lasă, înfiorându-te în tine, stai şi meditează la ce ofertă azi ţi se lansează: de iubeşti, să nu fii iubit, de respecţi, să nu fii respectat, de iubeşti adevărul, să fii minţit, de iubeşti mila, să fii umilit, de vrei drept să umbli, eşti batjocorit, de vorbeşti pe faţă, nu ca un ipocrit, vei fi oprit, căci doar de la lume am învăţat să ascundem ce este adevărat. Azi, in vremea ce trăim, nimic ce este în faţa lui Dumnezeu plăcut nu se mai are în vedere, cum omul aşa de rău s-a înrăit şi singur sa pedepsit lăsându-se de adevăr şi măgulindu-se în inima lui că va fi în Împărăţia Domnului.

Aşa cum soarele răsare şi apune iară, aşa şi vremea ce s-a vestit, vremea cea din urmă, a răsărit şi puţin va ţine şi va asfinți, şi cu ea şi cei răi vor pleca departe de faţa Celui ce a biruit prin Cuvântul Său a împlinit tot ce a vestit. Atunci, în apusul acestui veac, atunci când omul se va crede biruitor, atunci nici soarele nu va mai răsări, iar luna se va învălui în ceața străpungătoare a întunericului care va cuprinde întreg pământul, atunci în faţa oamenilor se va arăta Acel ce a biruit şi a înfrânt ruşinea, ruşinea păcatului şi ruşinea morții. Un greu miros va umple tot pământul, de hoit şi sânge. Nemângâiat şi îndurerat rămâne cel ce în păcat a stat şi a refuzat iertarea ce prin crucea Domnului Isus i s-a dat. 

Prin har ni s-a arătat că doar cei ce iubesc şi nu sunt iubiți vor birui, doar acei ce respectă şi iubesc poruncile Domnului vor trăi, iar acei ce iubesc adevărul, mila şi dreptatea vor scăpa, căci acestea sunt fapte ce Dumnezeu de la om le vrea. Iubiţi poruncile lui Dumnezeu şi nu desconsideraţi Cuvântul Său. Domnul Isus a spus: "Cine iubește pe Tatăl, Mă iubeşte şi pe Mine, cine ascultă şi împlinește poruncile Mele acela Mă iubeşte." Şi altă cale nu este decât să împlinim poruncile Sale şi aşa să-l arătăm Domnului că-L iubim. Prin fapte, şi nu prin vorbe de ipocriți să slujim. 

În această vreme de pe urmă, Duhul Sfânt ne sfătuieşte mai mult decât oricând, El cu fiecare în parte vorbeşte, ne sfătuieşte, în tot adevărul ne călăuzeşte. Ascultă tu, ţărână, ce El, Duhul lui Dumnezeu, vorbeşte şi îndeplinește şi cu gura ta spune: "Voi împlini ceea ce Domnul îmi cere, căci este de preţ pentru sufletul meu rămânerea mea lângă Dumnezeu." 

Aceste cuvinte sunt o revelație de la Duhul Sfânt, sunt de preţuit şi de neînlocuit! Să nu vrem să fim altfel decât aşa, cum ne învaţă El. Fiindcă acolo în cer se preţuieşte sufletul nostru, de aceea am fost chemati să le auzim, să le împlinim și apoi să așteptăm în tăcere ce Domnul vrea și ne cere. Amin!

Domnul să ne ajute pe toți!

Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 1079
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni