Dragostea este cel mai minunat Lucru
Autor: Anonim  |  Album: Anonim  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Vasy_petric in 12/03/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Referințe

Dragostea este cel mai minunat Lucru De pe fața pământului!

Dragostea este Dumnezeu, Urmăriți Dragostea!

Când ajunge să iubească cu adevărat, omul nu mai poate fi la fel ca înainte. Când iubești nu mai poți să minți, pentru că nu ai cum să faci un așa de mare rău dacă tu iubești persoana aceea. Când iubești nu poți să ridici tonul către persoana iubită. Nu poți să o cerți (în schimb o mustri într-un mod blând și constructiv), nu poți să faci rău unei persoane pe care o iubești. Nu poți fi indiferent. 

 

Atunci când ajungi să iubești, respecți, ajuți, nu urli, nu faci haz de necaz, nu dobori, nu aduci dezbinare; ci unești când iubești; protejezi, ești mai răbdător, ești mai bun, ești milos, ești fidel, credincios și ascultător. 

 

De ar întelege omul, de ar iubi mai mult ca niciodată, n-ar fi atâta ură în lumea asta, atentate, ură, scandal și tot feluri de mizerii care se întâmplă pe acest pământ. Când iubești, inima ți se schimbă, dintr-o inimă de piatră se face una de carne. Omule, Iubește, pentru asta ai fost făcut! :) Iubește, căci Isus te-a iubit întâi, dându-și viața pe dealul Golgota! Omule, oricine ai fi, tu ai valoare, Isus te iubește așa cum ești, alege-L pe El, alege-L și iubește-L! Iubește-i pe cei din jurul tău! :) Omule, iubește!

 

Intreabă-te: ai tu Dragostea lui Dumnezeu?

Dragostea pentru Isus, a fost atât de valoroasă, atunci când "o femeie" a adus la Domnul Isus vasul cu alabastru şi a turnat mirul pe capul Lui, încât Isus Domnul a zis: "Adevărat vă spun că oriunde va fi propovăduită Evanghelia aceasta, în toată lumea, se va spune şi ce a făcut femeia aceasta, spre pomenirea ei."
O întrebare: Oare cum am putea noi dovedi această dragoste, pentru Isus acum când nu este El pe pământ?? Noi avem dragoste, dar unde putem să ne turnăm mirul??
Fiţi binecuvântaţi!!
Adăugat în 13/03/2016 de Maria18
Asa este! D-zeu sa te binecuvanteze si sa te faca sa iubesti exact asa toata viata ta. E cea mai buna lupta din cate vei lupta.
Adăugat în 13/03/2016 de Teodorax36
Statistici
  • Vizualizări: 1518
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.