Cauza tuturor relelor (1)
Autor: Ion Puiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de IonPuiu in 10/05/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe

 

   „Dar ştim că până în ziua de azi, toată firea suspină şi suferă durerile naşterii." (Romani 8:22)

   Trăim într-o lume plină de nedreptate şi suferinţă. Pe unii îi lovesc acestea mai mult, pe alţii mai puţin. Unii se supun destinului, alţii se revoltă. Deoarece se consideră că trebuie găsit un răspuns pentru toate acestea, oamenii pun pe banca acuzaţiilor pe Dumnezeu.

   Adeseori se aud întrebări care, privite îndeaproape, sunt numai o scuză pentru necredinţă sau ignoranţă: Dacă Dumnezeu este dragoste şi îl iubeşte într-adevăr pe om, de ce nu-l ocroteşte de loviturile destinului? De ce permite să fie copii bolnavi pe moarte şi să sufere, să se nască având malformaţii, să fie război şi foamete? Dacă i-ar pedepsi pe oamenii răi, ar fi de înţeles; dar de ce suferă oameni nevinovaţi?

   Ia aminte, tu care îl acuzi pe Creatorul că ar fi nepăsător faţă de ce se întâmplă în lume! Permite-i lui Dumnezeu să-ţi vorbească! Cuvântul Său scris, Biblia, dă răspuns la toate întrebările tale. În Biblie citim că adevărata cauză a tuturor lucrurilor rele ce se fac, a tuturor suferinţelor şi necazurilor este păcatul. Prin păcat a venit în lume suferinţa şi moartea, iată vinovatul pentru tot ce se întâmplă rău în lume!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 932
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni