Cunoaşte valoarea adevărului în inima ta
Autor: William Gurnall  |  Album: Creştinul în armătură completă  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 25/10/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Cunoaşte valoarea adevărului în inima ta

   Multe biblioteci importante au fost distruse de soldaţii violenţi care nu realizau ce însemna valoarea cărţilor. De asemenea, destinul adevărului depinde de mâinile care îl găsesc. Dacă ajunge la o persoană care extrage puterea şi dulceaţa din acesta, adevărul începe să lucreze efectiv în inima lui. Dar dacă cineva îl ia fără să se apropie de mângâierea lui divină, şi de puterea curăţitoare, îl va lepăda ca pe ceva inutil. Şi apoi sunt oamnei care dansează în jurul lumânării înainte să o stingă. Dacă aud de un om care odată a susţinut păcatul originar ca fiind un adevăr, dar mai târziua a negat aceasta, mă tem că el a obosit şi a pierdut semnificaţia adevărului, înainte ca gândirea lui să piardă adevărul însuşi. Uneori credincioşii încearcă să se hrănească cu vechile principii ale Scripturii în vremurile schimbătoare. Consideraţi de exemplu, cântatul Psalmilor. Atât de mulţi au renunţat la această practică încât trebuie să vă întreb dacă vreodată ei s-au bucurat cu adevărat de comunicarea cu Dumnezeu. Au tresăltat vreodată inimile lor către Dumnezeu, cu o dragoste cerească aşa cum au cântat ei cu buzele? Ce ciudat e să auzi o persoană evlavioasă negând aceasta!

   Creştine, dacă te-ai întâlnit vreodată la uşa cortului cu Dumnezeu, inima ta s-a răcit înainte să renunţi la datoria de a-I înălţa laude?

Adevărații creștini sunt îndemnați d eDuhul Sfânt ca sufletul lor să fie hrănit din dulceața darului . Chiar daca ,fizic nu vrei sau nu îți propui să te rogi ,dacă esti sub ungerea divină, atunci sufletul CERE! sa fie hrănit, să se închine Creatorului, să mulțumească, să fie în părtășie sfântă cu Domnul Dumnezeu.Faptul că raspunde acestor îndemnuri sfinte este cea mai curată și dulce ascultare de Cuvânt,este, iubirea și respectul fată de Dumnezeu care doreste să fie în părtăsie cu sufletul chemat
E minunat! Să fi invitat și să nu pierzi chemarea...!
Frumos text, fi binecuvântată draga noastră soră Flori Ficard!
Adăugat în 26/10/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1713
  • Export PDF: 13
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni