Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Zece magneţi pentru ochii bărbaţilor
Autor: Silviu Firulete  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 27/10/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Într-una din predicile sale, pastorul Al Martin a enumerat 10 caracteristici, numite cei “Zece magneţi" cu privire la modul de îmbrăcăminte în dreptul fetelor şi femeilor.

1. Rochii sau fuste cu crăpături mari
Când ochii unui bărbat văd crăpături care vin până la… sau deasupra genunchiului, el se gândeşte: “O! Încă doar câţiva centimetri şi ce aş vedea?” Aşa lucrează mintea unui bărbat. Dacă taţii voştrii nu v-au spus lucrul acesta, fiicelor, este adevărat. Dacă voi, bărbaţilor, nu aţi spus lucrul acesta soţiilor voastre, să vă fie ruşine! Ştiţi că este adevărat.

2. Rochii sau fuste care se mulează pe fese
Nu ştiu ce cuvânt să folosesc, i-am întrebat şi pe fraţi acest lucru, dar ce vreau să spun? Cămaşa mea nu se mulează nicăieri pe corpul meu, cu excepţia încheieturii mânecii, probabil care stă fix pe încheietura mâinii. O fustă care se mulează pe fund este o fustă care nu doar stă pe fund, ci se mulează şi mai jos, în spatele coapselor.

3. Orice îmbrăcăminte pentru bust, care stă mulată pe piept
Una e când îmbrăcămintea stă lenjer şi îţi acoperă pieptul, iar alta e când stă mulată pe piept, şi ia forma sânilor, separându-i, iar aceasta devine un magnet pentru ochii bărbaţilor.

4. Bluze descheiate, guler foarte larg sau decolteu la îmbrăcămintea pentru bust
John Piper, vorbind unor mii de oameni în Mineapolis era frământat cu privire la această problemă şi a postat un articol pe internet intitulat: “Este modestia o problemă în biserică, în ziua de azi?” Ascultaţi ce spune Piper: “Gulerele sunt o problemă astăzi. Oriunde aş privi… la aeroport, la biserică, decolteele coboară. Unii designeri de modă din lume comunică femeilor de astăzi că ceea ce trebuie să facă e să desfacă gulerul, să-l lărgească cât mai în jos. Ţineţi minte, surorilor! În biserică, de multe ori sunteţi puse în situaţia să vă aplecaţi, ca să ridicaţi vreun copil. Apleacă-te şi uită-te în oglindă înainte să pleci de acasă! Ceea ce pare să te acopere bine în timp ce stai drept, nu te acoperă suficient atunci când te apleci.

5. Un alt magnet pentru ochii bărbaţilor sunt bluzele fără mânecă, cu deschizături largi la subraţ
Te uiţi în jos la rochia ta fără mânecă, şi nu vezi nimic, decât umărul tău, dar dacă are o deschizătură largă la subraţ, un bărbat care stă în spatele tău şi priveşte la amvon, îti poate vedea sutienul, iar mintea lui se va duce acolo unde el nu ar vrea să se ducă. E lipsit de modestie să apari în Casa Lui Dumnezeu în bluze sau rochii fără mânecă şi cu deschizături largi la subraţ. Dacă la subraţ este strâns şi nu va fi o deschizătură, atunci aceasta este o libertate înaintea lui Dumnezeu.

6. Fuste sau pantaloni cu brâul foarte jos
Acesta este stilul făcut faimos de către Christina Aguilera, Britney Spears, Jennifer Lopez, aceste femei “sexy”, care-şi mişcă trupurile în mod incitant pe aşa-zisa lor muzică. Ele au făcut moda asta drăcească cu fustele lor care abia le atârnă pe şolduri.

7. A vedea prin orice fel de îmbrăcăminte
Îmbrăcămintea care nu-ţi acoperă lenjeria intimă, astfel încât nimeni să nu ţi-o poată vedea, de asemenea reprezintă un risc. Unele dintre voi ar trebui să aflaţi la ce se întrebuinţează furoul!

8. Fuste şi rochii care sunt prea scurte
E dificil când stai aşezată să te acoperi cum trebuie, iar dacă devii prea concentrată la ceva, într-un loc public, nu-ţi mai ţii genunchii strâns uniţi, şi în scurt timp picioarele se despart puţin, şi oricine care din întâmplare se uită, poate să-ti vadă direct lenjeria intimă. Asta nu e modest! Devine un magnet pentru ochii bărbaţilor. Ascultaţi din nou de Doamna Mahler: “Dacă soseşti în biserică îmbrăcată astfel încât la sfârşitul programului oamenii, fără să vrea, îţi cunosc culoarea lenjeriei intime şi te-au văzut făcând dansul shimmy în timp ce te străduiai să-ţi tragi sub tine fusta prea scurtă şi prea strâmtă, este deja o mare problemă!” Acest lucru nu pică în standardele biblice: “Vreau ca femeile să fie îmbrăcate cu sfială”.

9. Egări, pantaloni sau blugi care se mulează pe fund, pe coapsă şi între picioare (expresia “între picioare” nu e vulgară)
Această expresie “între picioare” nu e vulgară, dicţionarul o defineşte ca fiind locul unde picioarele se unesc cu restul trupului uman, locul sau cusătura unde se unesc cele două părţi ale unei perechi de pantaloni. Poate că cineva dintre voi a apărut vreodată cu egări dintr-un material despre care nu e cazul să discutăm acuma ce anume este, însă, ori au spandax în ei, ori sunt dintr-un material care se intinde şi se mulează pe fund şi coboară în jos pe coapsă şi stă strâns lipit de corp, şi habar n-aveţi ce face asta multor bărbaţi când văd asta. Ajungi să atragi tu însăţi privirea lui către cea mai senzuală parte a corpului tău, fără să îţi dai seama, sau mai rar, în unele cazuri, atunci cand eşti conştientă de acest lucru. Toată zona aceea devine un magnet pentru ochii unui bărbat, apostolul zice iar: “Vreau ca femeile să se îmbrace sfios”.

10. Un mijloc şi un spate gol
Tot stilul acesta actual, în care îmbrăcamintea de bust coboară şi abia dacă atinge blugii cu turul lăsat. Poţi privi în oglindă şi vei spune: “Sunt acoperită complet”, dar e de ajuns doar să te întinzi puţin sus după ceva, iar câţiva centimetri din abdomenul tău ţi se vede. E nevoie doar să te apleci puţin şi lumea poate să-ţi vadă spatele şi de obicei marginea lenjeriei intime. Curăţia motivaţiei nu anulează efectele rochiei tale! Nu sunt unul cu mintea stricată care încearcă să vă lipsească de libertatea voastră creştină, ci sunt un pastor care este hotărât ca în Casa lui Dumnezeu femeile să apară modest, spre slava lui Dumnezeu şi spre binele fraţilor preţioşi.

Aşadar, dacă într-un fel sau altul ai păcătuit şi unul din aceşti “zece magneţi” s-au regăsit şi în dreptul tău, du-te de te pocăieşte cu adevărat şi nu uita căci Dumnezeu te iartă, însă, nu mai săvarşi acest păcat.

Voi, bărbaţilor şi taţilor, ştiţi care sunt magneţii care vă atrag privirea, fiţi atenţi la ceea ce poartă soţiile/fiicele voastre! Tu eşti bărbat? Ia atitudinea şi poziţia unui bărbat şi spune-I drăgăstos soţiei tale: “Draga mea, crăpeul e prea mare”, “Oh, dar, dragule…”, “Draga mea, crăpeul e prea mare!”, “Oh, dar, dra…”, “Draga mea, crăpeul e prea mare!!!!!!!”. Cu alte cuvinte, începi frumos şi dulce, iar dacă refuză, I te opui şi-I spui drept în faţă: “Tu nu ieşi din casă cu fusta aia, atâta timp cât eu sunt bărbatul tău!” Discuţia s-a încheiat! 

- Un material extras din predica Pastorului Al Martin

 

Sursa: Total Schimbat.ro

..cele 10 porunci ale Domnului buni magneti pentru privirea tuturor.
Adăugat în 27/01/2014 de sanda_tulics
Vreau sa spun ca sunt bune indemnurile astea... recent am fost ispitit cu unul din punctele astea...
Cel mai dureros este sa vezi punctele astea active la surori, adica la ficele lui Dumnezeu, care trebuie sa se imbrace cu rusine si sfiala... Iar uneori cand le zicem punctele astea ca ne atrag o sa zica, frate tu esti devina ca te uiti, adica tu esti pacatos chear daca in ziua aia esti in post si rugaciune si vrei sa ii fi placut Domnului, satana se lupta la maxim cu tine sa te duca acolo unde nu vrei cu gandul si astfel sa comiti adulter in mintea ta, in inima ta...

Dumnezeu sa lucreze sa citeasca surorile aceste indemnuri bune si nu doar sa le citeasca si sa le aplice in viata lor personala! AMIN.

Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine ca ai distribuit mai departe aceste indemnuri si sa il binecuvinteze si pe pastorul Al Martin!

Am sa postez si eu acest material pe blogurile mele: http://CeAlegi.BlogSpot.Ro si http://LeacPentruTine.BlogSpot.Ro - Dumnezeu sa lucreze prin acest material la cat mai multe suflete si sa le modeleze dupa voia Duhului Sfant! AMIN.
Adăugat în 30/05/2014 de AlinHD
Domnul sa te binecuvinteze, Alin ! Ma bucur ca aceasta resursa ti-a fost de ajutor. :) :)
Adăugat în 01/06/2014 de Isusteiubeste
Statistici
  • Vizualizări: 2430
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni