Fixează-ți ochii asupra Cuvântului de nezdruncinat al Lui Dumnezeu
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 21/12/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 20.12. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Phi 4:19 Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos.

„Acest razboi va afecta economia mondiala”
„Rata somajului este mai mare decat oricand”

Oamenii din lume se simt neajutorati dupa cum sistemele lumii se ridica sau coboara. Dar Dumnezeu nu vrea ca tu sa te simti neajutorat fiindca tu nu apartii lumii (Ioan17:16). Tu-I apartii Lui Dumnezeu si nu ai nevoie sa te supui sistemelor lumii. Oricare ar fi situatia lumii, nu te teme caci Dumnezeu va ingriji de toate trebuintele voastre dupa bogatia Sa in slava, in Isus Cristos.

Observa ca Filipeni 4:19 spune ca „Dumnezeu se va ingriji de toate nevoile tale”. Nu scrie ca va ingriji de unele din nevoile tale, si de asemenea spune ca o va face dupa bogatia Sa, nu din bogatia Sa. Oricum, daca iti da dupa bogatia sa, inseamna ca va pune milioanele Sale la bataie pentru tine.

Si la urma spune ca Dumnezeu face acest lucru „dupa bogatia Sa, in slava”. Nu este dupa bogatiile companiei tale, sau dupa cat de bine merge economia ci este dupa bogatia Sa, in slava.

Deci, cum te vei opri in a te simti neajutorat in vremuri instabile? La fel cum m-am oprit eu de a avea rau de mare cand am fost la bordul unei nave in timpul stagiului militar. Un ofiter din marina m-a sfatuit „Nu te uita la valurile din jurul tau ci uita-te la linia orizontului, priveste la o linie stabila, care nu se misca si te vei simti mai bine”. Atunci cand mi-am fixat ochii asupra liniei nemiscate, nevalurite a orizontului, cu toate ca nava plutea pe o mare agitata, nu mi-a mai fost rau.

Prietene, nu privi la circumstantele tale sau la lucrurile rele care se intampla in lume fiindca ti se va face rau. In schimb, priveste la neclintitul, vesnicul Cuvant al Lui Dumnezeu si inima ta va deveni stabila iar tu vei vedea proviziile Lui Dumnezeu implinindu-ti toate nevoile conform cu bogatiile Lui in slava, prin Cristos.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1417
  • Export PDF: 3
Opțiuni