Următoarea ta oprire, un loc al abundenţei.
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 19/12/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 19.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

1.
Psalmi 66:12 Ai lăsat pe oameni să încalece pe capetele noastre, am trecut prin foc şi prin apă: dar Tu ne-ai scos şi ne-ai dat belşug.

Eşti în situaţia în care oamenii calcă peste tine şi par a avea o mână grea cu care te apasă? Simţi că încercarea prin care treci este atât de mare ca şi cum ai trece prin foc? Şi eşti atât de copleşit de tot ce se întâmplă în jurul tău încât ţi se pare că te îneci?

Prietene, vreau ca tu să ştii că Tatăl tău ceresc îţi aude strigătul de ajutor şi te va salva. Psalmistul spune „am trecut prin foc şi prin apă: dar Tu ne-ai scos şi ne-ai dat belşug”. Dacă ai trecut prin foc şi prin apă, atunci, următoarea ta oprire este un loc al împlinirii şi abundenţei.

Acest loc al abundenţei a fost cu adevărat următoarea oprire pentru unul din membrii bisericii care a avut de făcut faţă unei situaţii în care banca unde el era unul dintre executivi, desfăşura activităţi de spălare a banilor. Investigaţiile ulterioare au dovedit că era nevinovat, dar datorită suspiciunilor care au existat faţă de el, a fost rugat să demisioneze.

Avea pe atunci 52 de ani, prietenii i-au spus să se pensioneze şi să se relaxeze, dar el nici nu se gândea la pensionare. El credea că dacă Dumnezeu a permis ca acest lucru să se întâmple, precis are un loc mai bun pentru el, care să-i aducă mai multe împliniri. Şi într-adevăr, curând după acest incident, una dintre băncile cele mai bune, i-a oferit un salariu atrăgător, pentru a fi în conducerea acelei bănci.

Patru ani mai târziu, la vârsta de 56 ani, el a fost solicitat de una dintre cele mai mari şi cunoscute companii pentru a demara o nouă divizie. A acceptat oferta şi salariul i s-a dublat.

Prietene, Tatăl tău ceresc nu minte când îţi spune că te va conduce spre împlinire, atunci când treci prin zile grele. Încrede-te în El şi te vei vedea păşind într-un loc al abundenţei!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1480
  • Export PDF: 3
Opțiuni