Rugaciune
Autor: A. Ion-Lucian  |  Album: Cugetări  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de luuuci in 07/06/2019
    12345678910 0/10 X
Prin harul Tau Doamne Tata din ceruri, ne indrepti gandul spre Tine si spre rugaciune ca sa vorbim cu Tine, Slava Tie!
Si daca rugaciunea pare un monolog sau un telefon fara difuzor ci numai cu microfon totusi pentru ca Tu ne dai atentia curajul si modul de exprimare esti ca un profesor care ne invata o lectie noua punand in mintea noastra ce sa-Ti cerem.
Si ca in majoritatea psalmilor lui David care in cautarea lui si in ruga lui, capata raspuns si spune ca Tu Doamne esti cu el, si cu acest curaj are certitudinea ca atunci cand esti la dreapta mea eu nu ma clatin si chiar in momentele dificile ale vietii spune, , Da’’ cu certitudine, si apoi continua, , fericirea si indurarea ma vor calauzii in toate zilele si voi locui in casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele’’.
Da-ne si noua aceasta certitudine si aceasta indrumare zilnica sa credem in marea fagaduinta a Domnului Isus care a spus ca va fi cu noi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului.
Vrem sa avem faptele Mantuitorului in fata ochilor nostri refuzand sa punem ceva rau inaintea ochilor nostri. Pentru ca te cautam si nu iubim lumea si lucrurile din lume, Te gasim, Slava Tie!
Daca batem la usa indurarii Tale, pentru ca se numeste usa indurarii si am gasit-o inseamna ca Te-ai lasat cunoscut si ca putem sa batem. Si asa cum spune cuvantul, , indrazneala pe care o avem la El este ca daca cerem ceva dupa voia Lui, El ne asculta. Caci orice dar care ni se da bun se coboara de la Tatal Luminilor, Glorie Tie Tata prin Domnul Isus si Duhul Sfant!
Si cand Tu Doamne deschizi usa Tu care auzi strigatul inimii, ca si al orbului Bartimeu, care se face auzit prin dorinta lui puternica, deschizi si lasi sa vezi care este singura dorinta care le guverneaza pe toate. Si spun si eu: Doamne cerceteaza mi inima si cunoaste-mi gandul ca nu cumva sa spun ceva dar sa urmez altceva. Caci Tu Te uiti la fiecare incoltire a vreunei seminte bune sau rele si chiar daca nu este sesizabila vre-o incoltire uneia rele, totusi Tu calculezi cand va da vreun lastar, bun sau rau.
De aceea ajuta-mi sa pricep voia Ta mai mult. Voia Ta sa ne cuprinda fiinta.
Si facand voia Ta vom primi daruri bune. Caci Tu Doamne esti darnic! Amin!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 737
Opțiuni