SĂ NE FOLOSIM TIMPUL RĂMAS, PENTRU A DUCE UN MOD DE VIAȚĂ EVLAVIOS
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Timpul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 24/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
“…ni se duc anii ca un sunet” (Psalmii 90:9b)

Timpul vieții noastre, nu este doar scurt și nu trece doar rapid, dar nici nu cunoaștem cât ne-a mai rămas, și cât de repede va trece. De aceea înțelepciunea din Proverbe 27:1 ne spune: “Nu te făli cu ziua de mâine, căci nu ştii ce poate aduce o zi!” Mii de oameni se duc astăzi în veșnicii, inclusiv mii din aceia, care erau mai tineri decât tine, și încă ieri nici nu s-au gândit, că ziua de azi, va fi ultima zi din viața lor. Dacă ar fi știut aceasta, altfel și-ar fi investit timpul din viață.

Desigur, trebuie să planificăm, în așa mod, de parcă am fi trăit mulți ani. Dar există un adevăr real, potrivit căruia TREBUIE SĂ NE FOLOSIM TIMPUL, PENTRU A DUCE UM MOD DE VIAȚĂ EVLAVIOS, în așa mod de parcă nu știm, dacă mâine vom trăi, sau nu, deoarece nimeni nu cunoaște aceasta, în afară de Dumnezeu. Indiferent de cât timp dorim să trăim, sau de ceea cât gândim că vom trăi, zilele noastre sunt în mâna Domnului! Fie ca aceasta să ne îndemne, să ne cercetăm modul nostru de viață, pentru a vedea, dacă evlavia noastră, nu este pustie, fără folos și dacă este în conformitate cu adevărul! Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe fiecare în aceasta, pentru ca să nu ne rușinăm înaintea Lui!

- Stăpâne, Doamne! “Soarta mea este în mâna Ta…” (Psalmii 31:15). Ajută-mă să prețuiesc timpul, pe care mi l-ai dăruit, și să cresc în evlavia pură și fără pată, înaintea Feței Tale! Fie ca credința mea în Hristos, să fie activă, dragostea – plină de compasiune față de nevoile celor apropiați, și speranța mea în Tine – neclintită! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

“Luaţi seama deci să umblaţi cu băgare de seamă, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca nişte înţelepţi. Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele” (Efeseni 5:15-16).
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 632
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni