Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Durerea Lui neînțeleasă...
Autor: Curcanu Mihaela-Naomi  |  Album: fara album  |  Tematica: Biserica
Resursa adaugata de NaomiC. in 15/05/2018
    12345678910 0/10 X
"Privește... îi vezi? Vezi poporul care poartă Numele Meu şi se făleşte cu El? Îi vezi pe aceia care au fost spălați în propriu-Mi sânge şi au fost altoiți în via Mea? Îi vezi cum cântă de înfocat "Te iubesc, Isuse, Te iubesc!" şi "Sunt aici la dispoziția Ta"? Îi vezi cum ridică mâinile spre cer? Îi vezi? Şi Eu îi văd... dar pe lângă ceea ce vezi tu Eu pătrund în adâncul inimii... şi şti ce văd?
Văd oameni care se mândresc că sunt copiii Mei şi totuşi Mă cunosc atât de puțin... văd oameni care iau cu uşurință faptul că au fost spălați în sângele Meu şi uită să urască păcatul care L-a străpuns pe Cel pe care spun că Îl iubesc şi Îl urmează... văd oameni care cântă "Te iubesc, Isuse, Te iubesc!", dar se urăsc unii pe alții şi în loc să se ridice unii pe alții, se bârfesc şi după aceea se miră de ce nu este unitate în Biserică... mai sunt unii care cântă "Sunt aici la dispoziția Ta!" şi totuşi s-au plictisit să mai slujească şi renunță atât de ușor la ce le-a fost încredințat... sunt aşa de slabi şi lipiți de pământ că au uitat aproape de tot Cerul... sunt aşa lipsiți de Putere, dar mulți nu îşi mai dau seama... se mulțumesc cu o adiere într-o duminică când aceasta este doar o fărâmă din ceea ce poate face Duhul Sfânt. Mă doare inima pentru ei... dar ei nu Mă înțeleg. Şi şti ceva... de cele mai multe ori şi tu faci parte dintre ei... "

Cuvinte care mi-au venit în minte în timpul rugăciunii pentru Biserică, marți 15.5. 2018
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 383
Opțiuni