Fiți împlinitori în toate
Autor: Nichifor Nicu  |  Album: Selectii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Nichifor in 16/08/2017
    12345678910 0/10 X
Fiți împlinitori în toate.

Bun... de foarte multe ori ajungem să fim judecați pentru lucruri pe care nu le facem și să fim loviți cu piatra pe nedrept.
Sunt persoane care, dacă nu le faci pe plac, sunt în stare să te acuze de lucruri oribile, lucruri pe care nici nu ți le-ai imaginat. Am ajuns să cred că așa zisa pocăință a zilelor noastre, constă doar în materialism, pile și relații. Nu vreau să acuz pe nimeni în mod direct de ceva anume, dar nici nu vreau să tac , văzând ce se întâmplă. Dacă nu întinzi o mână să ajuți, ești catalogat: Egoist. Dacă ajuți și întinzi mâna, ești luat drept prost.. deci .. nu e bine nicicum.
Până la urmă nu prin asta dovedim pocăința adevărată, pocăința adevărată trebuie dovedită zilnic, prin umblare, purtare, privire, vorbire.. etc. Pot să întind o mână dar să nu o fac din inimă curată ci doar din dorința de a atrage atenția asupra mea. Deci ? cum trebuie să fie pocăința ? după părerea mea, pocăința trebuie să fie exact ca Dragostea: Fără prefăcătorie. Dumnezeu nu are nevoie de actori .. Și totuși .. de ce suntem atât de fățarnici unul față de celălalt ?? de ce, atunci când facem o promisiune o încălcăm ? de ce ne place să ne batem joc unul de altul și mai mult, de ce ne place să ne batem joc de gurile noastre ? de ce batem gura degeaba, făcând promisiuni, dacă nu suntem în stare să ne ținem de ele ? de ce ? Răspunsul e simplu: Pentru că vrem să arătăm că suntem ceea ce defapt, nu suntem și nu vom fi....Știu că e greu să acceptăm acest adevăr, dar este esențial și de mare importanță să vedem adevărul așa cum este el. Pentru că doar prin Adevăr trebuie să trăim. Restul, este de fațadă sau mai pe direct: Actorie.
Îmi doresc ca fiecare dintr-e noi, care facem anumite promisiuni, să ne ținem de ele și să nu le încălcăm. Pentru că e de foarte mare importanță să dovedim respectul față de cei care ne roagă anumite lucruri. Fiți împlinitori în toate. Domnul să vă binecuvinteze !!!

Nichifor Nicu.
Frate Nicu, subscriu la tot ce aţi spus, pentru că trăim aceleaşi vremuri. Vremea noastră nu e o vreme glorioasă din punct de vedere spiritual, cum o descriu cei mai mulţi lideri spirituali. Noi ( creştinătatea din ultimul veac) suntem în mizerie până în gât, la toate capitolele, în timp ce vorbim DOAR de lucruri curate( sfinte). Cel mai mare păcat astăzi este să vorbeşti despre păcat. Într-o VREME ca aceasta trebuie vorbit doar despre lucruri sfinte ca: dragoste de fraţi, iubire de oameni, facere de bine, bunătate, iertare, etc, NU despre faptul că urâm, suntem făcători de rele, călcători de cuvânt, neiertători, neiubitori de bine,... E necuvincios, jignitor, să pomeneşti despre aceste lucruri oribile în adunarea sfinţilor

Primadată când am vorbit deschis pe faţă în plină adunare despre starea noastră spirituală, atitudinea adunări faţă de mine m-a făcut să mă simt cel mai nenorocit om de pe pământ. Atunci am GUSTAT pentru primadată ce înseamnă să rămâi în Adevăr într-o vreme când oameni Adevărului calăcă Adevărul în picioare.

Nu-mi place să felicit oameni, dar pe tine frate Nicu vreau să te felicit, pentru că ai SIMŢUL REALITĂŢI ( pulsul vremii). Doar oameni ca tine au şansa mari să supraveţuiască în vremuri ca acestea. (....)
Adăugat în 22/08/2017 de pascaioan
Lauda să fie a Domnului... Dacă sunt ceva, sunt datorită Lui Dumnezeu. Cândva, am fost și eu un fricos și mă temeam să deschid gura și să îmi spun cuvântul, deoarece îmi era teama , ce v-a spune păstorul, vecinul , frate etc. Dar Dumnezeu mi-a spus să spun lucruriilor pe nume și așa voi face mereu ! Domnul să vă binecuvinteze !!!
Adăugat în 22/08/2017 de Nichifor
Statistici
  • Vizualizări: 882
  • Comentarii: 2
Opțiuni