Vei fi intarita
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 03/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe
Vei fi intarita prin neprihanire. Izgoneste nelinistea, caci nu ai nimic de temut, si spaima, caci nu se va apropria de tine. Isaia 54:14
Dumnezeu vede nelinistea ta. Dumnezeu vede temerile tale. Dumnezeu vede spaima ta. Dar Dumnezeu vede si ceea ce toate aceste lucruri iti ascund. Demult poate ai incetat sa mai vezi prin ochii credintei.Te gandesti daca ai sa reusesti. Te gandesti daca ai sa scapi. Te gandesti daca vei putea izbuti si infrunta valurile. Da vei putea. Pentru ca vei fi intarit, vei fi intarita prin neprihanire. Credinta ta Dumnezeu o va socoti ca si lui Avraam, neprihanire. Vei fi intarita prin neprihanire. Traieste in neprihanire si umbla in neprihanire, neprihanirea ta este nadejdea ta, este ajutorul tau. Nadejdea ta nu-i neprihanirea ta? Iov 4:6.
De azi, de acum, si de aici, izgoneste nelistea, izgoneste-o prin credinta, inainte sa te urci in patul tau si sa te cufunzi in visurile tale. Izgoneste spaima, tu esti pazit de puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea care este gata sa vina. Ceea ce te sperie nu se va apropria de tine. Nu te teme de nimic, vei fi ntarita, vei fi intarit.
Amin.Binecuvântat și glorificat să fie Domnul și Împăratul nostru veșnic, în vecii vecilor!
Și să nu uităm că atunci când ne centrăm atenția asupra problemelor noastre, ne despărțim de atenția acordată nouă, de Domnul Isus. Când ne centrăm atenția asupra Domnului Isus, problemele noastre intră în atenția Lui și se despart de noi ,,ca prin minune.”
Încurajator și ziditor cuvânt. Domnul să te binecuvânteze frate Ciprian
Adăugat în 03/06/2017 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1882
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni