Atenție la prorocii și prorociile false. Dumnezeu nu vorbește pe Internet !!!
Autor: Nichifor Nicu  |  Album: Cugetări  |  Tematica: Veghere
Resursa adaugata de Nichifor in 16/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Atenție la prorocii și prorociile false. Dumnezeu nu vorbește pe Internet !!!


Dragi prieteni: De câteva zile stau și meditez la câteva lucruri pe care le-am observat în ultimul timp.
Nu aș vrea să fiu înțeles greșit de nimeni și nici nu am inteția să lovesc în cineva anume prin următoarele cuvinte.
Dar ce e mult, e mult și trebuie mustrat și totodată avertizat. Sunt de-a dreptul înfiorat și totodată foarte dezamăgit de pocăința zilelor noastre... am ajuns de râsul curcilor, îmi este absolut rușine de faptul că s-a ajuns să se prorocească pe youtube și pe alte site-uri. Îmi este de-a dreptul rușine să văd tot mai mulți așa ziși proroci care, se nasc peste noapte și prorocesc tot felul de lucruri absolut ridicole. Dragii mei, Dumnezeu nu este nici un barbar, nici un tiran și nici un Dumnezeu fără milă. El este Dumnezeul plin de Dragoste, plin de iubire, plin de pace. El nu a făcut omenirea asta ca să o distrugă prin cutremure de pământ sau prin alte lucruri. EL așteaptă și totodată vorbește cu iubire, pentru că este un Dumnezeu gelos. Un Dumnezeu care iubește omul. De aceea, nu l-a făcut pentru a-l distruge ci pentru a-l mântui.
Nu vă luați după toate minciuniile din așa zisele prorocii de pe youtube sau facebook. Dumnezeu nu vorbește nici pe facebook, nici pe youtube, nici pe instagram , watsapp sau alte exemple. Dumnezeu vorbește personal de la gură la gură.
Dumnezeu vorbește personal prin Sfânta Scriptură, Dumnezeu vorbește în taină inimii fiecăruia în parte. Nu vă înșelați și nu ascultați glasuri străine. Căci în Cuvântul Lui Dumnezeu scrie despre proroci mincinoși, despre învățori cu învățături false și așa mai departe. Luați bine seama ca nu cumvă să vă înșele vreun glas străin. Vegheați și rugați-vă. Citiți și Cercetați Scripturile și dacă veți înțelege Scripturile, veți înțelege și Dragostea Lui Dumnezeu.
Vă doresc numai Binecuvântări de sus și Harul Lui Hristos să nu vă părăsească niciodată.

Nichifor Nicu
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1113
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni