Rabdarea din fire vs. roada Duhului
Autor: Maria Nechita  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 28/07/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
1. Rabdarea este una din marele pachet al roadei Duhului Sfint. Este in tine de la nasterea ta din nou.
2. Rabdarea nu trece peste vointa si constiinta ta pentru ca tu sa fi obligat sa rabzi.
3. Rabdarea activeaza in viata ta, in functie de cum doresti tu sa Il descoperi pe EL.
4. Rabdarea ca roada a Duhului este inconjurata de surorile ei care asteapta in duhul tau sa iti umple sufletul si trupul tau de harul si binecuvintarile ceresti si pamintesti.
5. Rabdarea ca roada a Duhului nu se manifesta in stres si minie.
6. Rabdarea care rezulta din incercarea credintei este plina de liniste, odihna si pace.
7. Rabdarea in liniste, odihna si pace aduce nadejdea.
8. Rabdarea asculta doar glasul Duhului, pentru a actiona in cresterea ta in rabdare, cind tu doresti sa cresti in cunostinta Lui.
9. Rabdarea ca roada a Duhului e diferita de rabdarea din fire prin faptul ca in urma rabdarii din fire se ajunge la stres si depresie.
10. Rabdarea este o virtute pentru cei peste care Duhul lui Hristos se odihneste.
11. Rabdarea ca roada a Duhului te face sa mergi la moarte, strigind si laudind pe Taticutul tau in bratele caruia ai siguranta ca te vei trezi.
12. Rabdarea din fire, este locul unde se dezvolta usor radacina amaraciunii.
13. Rabdarea firii este acumularea de mai multa energie pentru o viitoare explozie mai puternica.
14. Rabdarea ca roada a Duhului este o trambulina spre o noua biruinta in viata.
15. Rabdarea ca roada a Duhului aduce succesul pe care nu-l poti obtine prin cea mai mare iscusinta omeneasca.
16. Rabdarea ca roada a Duhului te poate conduce spre cea mai inalta dimensiune, acolo unde omul fara ea nu poate sa ajunga.

Iacov 1:2-4 ,,Fratii mei, sa priviti ca o mare bucurie cind treceti prin felurite incercari, ca unii care stiti ca incercarea credintei voastre lucreaza rabdare. Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavirsit lucrarea, pentru ca sa fiti desavirsiti si sa nu duceti lipsa de nimic.’’

Aleluia!!!!
Duhul Sfint acceseaza credinta noastra cind trecem prin felurite incercari, lucrind in noi ,,rabdarea”, iar aceasta rabdare desavirseste lucrarea credintei noastre, ajungind sa privim ca o mare bucurie cind trecem prin felurite incercari, pentru ca prin duhul vedem desavirsirea si biruinta noastra.

Rabdarea din fire e total diferita pentru ca ea nu este prin Duhul si omul pe tot parcursul incercarii isi urmeaza propriile lui ginduri si solutii, neputind sa ajunga niciodata la maturizare, biruinta si desavirsire. ,, ….si sa nu duceti lipsa de nimic”.


,,Doamne, mai dă-ne răbdare...'' se roagă unii credincioşi, în loc să laude pe Dumnezeu şi să mulțumească pentru că a primit'o deja în duhul său.Aceasta este cea mai mare dovadă a necredinței:să ceri ceva ce Dumnezeu deja ți'a dat.Apoi această lipsă a necredinței va fi urmată de efortul omului, adică sa rabde din fire, ca să se prezinte ca un bun creştin în văzul celorlalti, iar cand ajunge acasă sau este pe lângă cineva de care nu se mai poate ascunde, explodează tot ce a răbdat firea. De'aceea zicea Domnul Isus să curățăm mai întâi partea din interior a vasului.
Adăugat în 25/10/2015 de corneliumirauti
Vrasmasullui nu-i pare rau de rugaciuni de felul acesta, nici de povestioarele predici din biblie. Cel doare este sa nu cumva oameni sa fie transformati si luminati de Duhul Sfint. Asta ar fi pierderea lui.
Doamne in Numele Domnului Isus, rostim viata, in satele orasele si tara noastra, si oameni care vin la Domnul sa fie regenerati.
Fi binecuvintat fratele meu in continuare.
Multumesc pentru comentariu!!
Adăugat în 25/10/2015 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1157
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.