Adevăratele valori
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DenisaScarlat in 16/07/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O femeie săracă cu un copil în brațe, trecea pe lângă o peșteră și a auzit o voce misterioasă care i-a spus: Intră și ia tot ceea ce îți dorești, dar să nu uiți ceea ce-i mai important.
Amintește-ți că după ce vei ieși, poarta se va închide pentru totdeauna. Așa că profită de această oportunitate, dar nu uita ce-i mai important.
Femeia a intrat în peșteră și a găsit multe bogății. Fascinată de aur și bijuterii, a așezat copilul pe o stâncă și a început să strângă de zor tot ce putea duce.
Vocea misterioasă i-a vorbit din nou:
"Ai doar 8 minute!"
Când au trecut cele 8 minute, femeia, încărcată cu aur și pietre prețioase, a fugit afară din peșteră și poarta s-a închis.
Atunci și-a amintit că a uitat copilul înăuntru, iar poarta s-a închis pentru totdeauna.
Morala: Bogăția a durat puțin, iar disperarea pentru totdeauna...Avem aproximativ 80 de ani pentru a trăi în această lume și o voce ne amintește mereu: " Nu uita ce e cel mai important!"
Cele mai importante sunt valorile spirituale, familia și copii, viața, educația, bunul simț, dragostea, adevărul și demnitatea de om.
În schimb câștigurile, bogăția, plăcerile materiale ne fascinează viața într-atât încât uităm de ceea ce e mai important. Așa ne risipim timpul și dăm la o parte esențialul: "Bogăția sufletului."
Să nu uităm niciodată că viața în această lume trece repede și că moartea vine când ne așteptam mai puțin. Iar când poarta vieții se închide pentru noi, nu ne mai folosesc la nimic regretele.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1887
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni