Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

2017 03 - Cine sunt eu astăzi? Criza modernă a identității
Autor: Glynn Harrison  |  Album: Cambridge Papers, trad. Areopagus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de areopagus in 11/10/2017
    12345678910 0/10 X

Rezumat: „Niciodată n-a fost simplu să răspunzi la întrebarea „cine sunt eu?”, însă este tot mai greu să răspunzi la această întrebare datorită creșterii pluralismului social, a lumii care se schimbă tot mai repede și a accesului ușor la operații estetice. Confuzia care rezultă poate să submineze bunăstarea și să amenințe coeziunea socială. Perspectiva biblică asupra identității umane „dăruite” prin Cristos, folosită creativ în comunitățile relaționale, poate atenua aceste consecințe dăunătoare, poate apăra împotriva narcisismului și poate ajuta la cultivarea rezilienței personale.”

Vezi celelalte resurse din seria Cambridge Papers

Pentru a descarca resursa introduceti codul:
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 903
  • Descărcări: 115
Opțiuni
Versetul zilei
Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”
Daniel 3:29
Pune-l pe pagina ta