Ce înseamnă să perseverezi? - Lectia 60, volumul 2
Autor: Asociatia misionara pentru educarea copiilor  |  Album: Cartea intrebarilor cu meditatii - volumul 2  |  Tematica: Copii
Resursa adaugata de domnulnopcea in 07/09/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 12 voturi
Verset: " Căci Eu ştiu gandurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. " Ieremia 29:11 Continut: Renunţi uşor? Un om care renunţă uşor este un om care nu continuă atunci cand ceva este greu sau incomod. O asemenea persoană se descurajează gandindu-se că nu va reuşi niciodată. Nu renunţa! Perseverează! Să perseverezi inseamnă să mergi inainte, chiar dacă treci printr-o perioadă grea, adică să nu renunţi. Biblia ne vorbeşte despre un om pe nume Neemia, căruia Dumnezeu i-a dat o lucrare mare de făcut. Zidul din jurul Ierusalimului fusese dăramat de duşmani. Neemia conducea lucrările de refacere a zidului imens. După ce a inceput lucrarea, au apărut multe probleme. Neemia s-a confruntat cu teamă şi descurajare, dar a perseverat pană cand zidul a fost terminat! Vor fi perioade grele in viaţa ta, cand vei fi ispitit să renunţi. Poate că te compătimeşti şi ai impresia că este prea greu să fii creştin, dar Dumnezeu iţi poate da perseverenţă. Dumnezeu are planuri minunate pentru tine. El doreşte să te increzi in El, in timp ce El Işi î mplineşte planurile in viaţa ta. Nu descuraja! Nu renunţa! Continuă! Dumnezeu spune: „ Să nu obosim in facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală [nu vom renunţa]“ (Galateni 6:9). Ruga: Doamne, Te rog ajută-mă să perseverez, chiar şi prin momentele grele cand simt că vreau să renunţ. In Numele Domnului Isus. Amin. Intrebare: Completează această propoziţie: Săptămana aceasta voi persevera in felul următor:
Pentru a descărca resursa bifați căsuța și apăsați "Trimite"
E foarte greu sa mergi inainte cand toate iti sunt impotriva!! Dar sa nu uitam niciodata ca cel ce e cu noi e mai mare decat cel ce e impotriva naostra!! Asta ne da putere sa mergem inainte.
Adăugat în 09/02/2011 de davidlivia56
cand treci prin incercari ,ai nevoie de asa o incurajare ...ajutane doamne sa nu renuntam si sa luptam, pt a sta cat mai aproape de slava ta..amin
Adăugat în 19/05/2011 de micael
ar trebui sa ne aducem mai des aminte ,,pot totul in Cristos care ma intareste"
Adăugat în 07/10/2011 de 1954adina.9mai
"Intrebare: Completează această propoziţie: Săptămâna aceasta voi persevera
în felul următor: "

voi continua să mă pocăiesc (aceasta mi-am propus eu în această săptămână anume), să-i mărturisesc Domnului toate păcatele să le îndrept unde pot şi să-i cer ajutorul pentru a mă putea schimba radical căci vreau cu adevărat să trăiesc şi să înfăptuiesc Voia sa cea Sfântă.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu!
Adăugat în 28/01/2013 de Mara56
Statistici
  • Vizualizări: 101707
  • Descărcări: 7199
  • Export PDF: 22
  • Recomandări email: 3
  • Favorită: 9
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni