Astazi vreau sa-ti spun ca esti frumoasa
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 25/01/2016
    12345678910 0/10 X

Si nu doar azi. Si ieri ai fost frumoasa si maine vei fi frumoasa. Mereu ai fost asa. Esti de pret. Esti superba. Uita-te la tine. Uita-te la ochii tai care rad mereu. Care plang pentru ceilalti. Ce culoare frumoasa au. Ochii aceia care privesc dincolo de infatisare.

Uita-te la pistruii aceia. Sunt ca stelele pe cer. Sunt ca mici buline de aur pe fata ta. Sunt asa jucausi cand razi.

Uita-te la tine cand razi. Esti superba ! Uneori ti-au dat si lacrimile de la atata ras.

Ce culoare frumoasa are parul tau. E negru cum e o noapte cu cer senin. Ca mierea sau ca un lan de grau. Rosu ca atunci cand apune Soarele.

Sufletul tau e frumos :) Poate iti spui ca nu il ai, dar e acolo. Doar lasa-l sa iasa la suprafata. Nu-l mai ingropa. Da, ai facut greseli in trecut, dar acum e ceva nou. Fiecare zi e o noua sansa sa traiesti frumos.

Ai cicatrici ? Inseamna ca esti puternica. Ca ai reusit sa treci peste testele vietii. Esti o luptatoare.

Esti ranita...si inima ti-e facuta bucati. Dar vreau sa-ti spun ca Dumnezeu iti poate lua toata cenusa din viata si sa-ti puna o cununa pe cap. Esti mult prea de pret in ochii Lui ca sa nu-i pese de tine si sa nu-ti lege ranile. Poate iti spui ca unde a fost Dumnezeu pana acum. Lasa-L sa rezolve El toate lucrurile. Cheama-L si sigur iti va raspunde.

Esti frumoasa cu toate imperfectiunile tale. Uita-te in jur. Uita-te ce frumos straluceste soarele, chiar daca afara e ger. Ce rabdatori sunt copacii care stau mereu in frig, dar stiu ca va veni ziua cand primavara va reveni si viata isi va face loc. Ai rabdare, toate lucrurile lucreaza spre binele tau.

Esti frumoasa.

Nu esti inferioara. Nu te lua dupa societatea din ziua de azi. Nu te uita cu jind la fetele de pe revistele de moda. Doar stii ca sunt editate la maxim si ca, in fata camerelor, lumea toata e la picioarele lor. Dar cand sunt singure si nu le vede nimeni, plang pana nu mai au lacrimi... Esti frumoasa exact asa cum arati, cu kilogramele pe care le ai.

Raspandeste bunatatea, raspandeste rabdarea, iubirea, raspandeste parfumul si frumusetea Cerului. Esti o printesa si nimeni nu mai e ca tine. Esti unica. Esti frumoasa.

Canta, din toata inima. Indragosteste-te de brazi, de munti si de mare, de apus, rasarit, de flori, copaci si de adierile vantului, indragosteste-te de ploaia rece si de Cerul care priveste zambind la tine.

Asculta oamenii, spune vorbe frumoase, razi si plangi cu ei si cel mai important, iubeste-i. Nu spune ca nu mai poti. POTI ! Roaga-te, daca nu mai ai putere sa iubesti. Nu-ti lasa inima in mainile baietilor care sunt profitori, care sunt lupi rapitori imbracati in oite. Nu te lasa pacalita de un " Te iubesc, dar hai sa facem...daca zici ca ma iubesti cu adevarat ". Nu iti intoarce privirile dupa ei, nici macar un ochi sa nu arunci. Pretuieste-ti sentimentele si puritatea. Pastreaza-le doar  pentru sotul tau, ATAT !

Mergi zambind pe strada. Esti iubita. Poate nu de prieteni sau chiar de familie, dar esti iubita de Dumnezeu, de Cel care te-a desenat atat de frumos, care te-a modelat in cel mai sublim mod.

Mergi pe strada raspanind Lumina.

Esti asa de frumoasa, niciodata sa nu uiti asta ! :)

 

" Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui "  ( Proverbe 19:22 )

 

 

Sursa: libelule-in-plina-noapte.blogspot.ro

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3399
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni